HTML

2009.12.10. 19:47 bboki

Sláger rádió, "veled vagyunk"?

Címkék: rádió danubius sláger neo fm class fm hallgatottság

Nagy felháborodást keltett a két "nagy" rádió lekapcsolása, voltak elképesztő vádak és vélemények, politikáról és számokról, azonban ez a helyzeten mit sem változtatott. A Sláger és a Danubius új pályára kényszerültek, amit már előtte meg is jósoltak.

Az új irány pedig az internet. A legkézenfekvőbb megoldás, hogy a rádiók az interneten szóljanak tovább, minden bizonnyal az eddigi hallgatósá töredékével, de a népszerűségüket, erős brandet tekintve még így is nagy hallgatottsággal.

A Sláger rádió előbb kivonult, majd tovább szólt az interneten, a Danubius pedig először megszűnni látszott, vagy beolvadni az új rádióba, majd mégis az internetre költözött. A két rádió oldalára a megszűnést követő napokon közel 100 ezer látogató kattintott, ám ez a lelkesedés folyamatosan alább hagyott.

A radiostat.hu rangsora szerint a Danubius még mindig a legnépszerűbb 10 online rádió között van, de a helyén induló Class FM online hallgatottsága már megelőzi. A toplista elején a Roxy rádió és a Juventus szerepel, illetve a Mellesleg rádió különböző stílusaihoz tartozó csatornái.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pixl.blog.hu/api/trackback/id/tr551588928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása